top of page
  • Yazarın fotoğrafıGEZİ POZU

VIP Transfer Hizmetleri Hakkında Merak Edilen Her Şey


Şehirler arası transfer hizmeti ve havaalanı transfer hizmeti, hem yerli hem de yabancılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Konforlu ve güvenli ulaşıma dair talep fazla olduğu için firmalar da hizmet skalalarını genişleterek farklı seçenekler sunmaya başlıyor.

Transfer Hizmetinin Özellikleri Nelerdir?

VIP transfer hizmeti, standart ve sıradan bir transfer hizmetine göre oldukça farklıdır. Bu transfer yöntemi sayesinde tek başına, ailesiyle veya küçük iş grupları halinde yolculuk yapacak olan kişiler transferlerini sağlayacak VIP araçları seçebilirler. Böylece kişiler kendilerine en uygun olan aracı firma ile yaptıkları görüşmeler neticesinde belirleyebilir ve ihtiyaç duyulan yolculuk türüne göre seyahatlerini konforlu bir biçimde gerçekleştirebilirler.

VIP transfer hizmeti kapsamında, hizmeti alacak olan yolculara konfor açısından daha yüksek standartlar sağlanır.

Transfer hizmetinin verilebilmesi için gönderilecek araçlar çok daha geniş bir iç hacme sahipken televizyon, tablet ve internet kullanımı gibi teknoloji ürünleri de bu araçların içinde yolculuk yapacak kişilerin hizmetine sunulur.


Yolculara araç içinde sunulan birbirinden farklı ikramlar, geçirilen zamanın hem çok daha keyifli olmasını sağlarken bir yandan da yolcuların yemek yeme ile vakit kaybetmeyip küçük atıştırmalık öğünlerle bu ihtiyacı karşılamasına olanak sağlar.

Şehirler Arası Ulaşımda Rahat ve Konforlu Çözüm: Transfer Hizmeti

Herkesin ihtiyaçlarına göre hizmet veren şehirler arası transfer hizmeti, sıradan ulaşım yöntemlerinin aksine bu transfer türü sayesinde yolcular, profesyonel ekipler tarafından yüksek bir konfor ortamında ağırlanır ve yine yüksek güvenlik önlemleri ile gitmek istedikleri yere sorunsuz bir biçimde ulaşabilirler. İyi eğitimli ve son derece deneyimli şoförler tarafından verilen bu özel ulaşım hizmeti, sektöre getirdiği profesyonellik anlayışı sayesinde insanların seyahatlerini daha da keyifli hale getiren bir niteliğe sahiptir.


VIP Transfer Hizmeti Kimler İçin Uygundur?

VIP transfer hizmeti her kesimden insan için uygun bir ulaşım yöntemi olarak ön plana çıkmaktadır. Son zamanlarda transfer hizmetinden aileler, sanatçılar, devlet adamları ya da iş insanları sıklıkla yararlanmaktadır. Lüks araçlı transfer hizmeti, diğer ulaşım araçlarına nazaran çok daha konforlu ve güvenli olmasıyla da tercih sebebidir.

Transfer Hizmeti Alırken Hangi Araçlar Tercih Edilmelidir?

VIP transfer hizmetinin en belirleyici özelliği, yolcuların seyahat edecekleri VIP araçları kendileri seçebilmesidir. Bu nedenle, VIP transfer hizmeti planlanırken seyahatte kullanılacak araç seçimi, yapılacak seyahatin temasını göz önünde bulundurarak belirlenmelidir.

Örneğin iş gezisi ya da kısa süreli bir seyahat için bu hizmet alınacaksa kısmen daha hızlı gidebilen ve küçük hacimli VIP araçlar tercih edilebilir. Bu bağlamda yolculuk yapan kişi sayısı da çok belirleyici bir etkendir. 3 ya da 4 kişilik gruplar için VIP minibüs türü araçlar firmalardan talep edilirken, 7 veya 8 kişilik gruplar için ise yolcu taşıma kapasiteleri daha yüksek olan uzun kasa VIP minibüsler talep edilmektedir. Eğer 3 kişiye kadar yolculuk edilecekse, VIP otomobiller de uygun bir VIP transfer seçeneği olabilir.


Transfer Hizmetinin Avantajları Nelerdir?

  • Rezervasyon sonrasında, yolcunun kendisinin seçmiş olduğu araç kişiyi kapısından alarak havalimanına bırakır.

  • Uçakla bir havaalanına gelen yolcular, havalimanında karşılanıp araçlarına yerleştirilir ve gidecekleri yerin kapısına kadar VIP konforunda ulaştırılır.

  • VIP transfer hizmeti sunan şoförlerin alanında uzman olması nedeni ile bu ulaşım yöntemi sayesinde yüksek güvenliğin sağlandığından söz edilebilir.

  • Uçuşların belirsiz oılduğu şu günlerde şehirler arası ulaşımda rahat ve konforlu bir yolculuğa olanak sağlar.

  • Profesyonellikleriyle dikkat çeken bu VIP transfer şoförleri, özel ulaşım hizmetini alan yolculara, standart transfer hizmetine kıyasla daha üst sınıf bir yolculuk deneyimi sunulduğunu açık bir biçimde hissettirmektedir.

  • VIP transfer hizmetinde kullanılan araçların son teknolojiye sahip olması sebebiyle yolculuk son derece keyifli geçmektedir. Televizyon, tablet, wi-fi gibi onlarca teknolojik alet ve donanım özellikleri, günlük işlerin aksamasına gerek kalmadan yolculuk süresi içerisinde sürdürmesine olanak sağlar.

  • Yolcularına zamandan da tasarruf etme olanağı sağlayan transfer hizmeti, özellikle iş dünyasında zamanını verimli kullanmak isteyen profesyoneller tarafında rağbet görmektedir.

  • Toplu taşıma ya da binek otomobil ile sağlanan ulaşıma göre çok daha hızlı bir biçimde seyahat edilebilmektedir.

  • Transfer araçları geniş hacimli olması sebebiyle çok fazla bagajı olan kişiler için de kurtarıcı niteliğe sahiptir.

VIP Transfer Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tatil İçin Transfer Hizmeti: Seyahat ve tatil amacı ile ailece bir yolculuk gerçekleştirilecek ve buna bağlı olarak bagaj sayısı fazla ise, yüksek hacimli araçlar tercih edilmelidir.

İş Seyahati İçin Transfer Hizmeti: Şehirler arası iş gezilerinde veya havalimanı transfer ulaşımları için teknolojik donanımlara sahip bir araç yolculuğu konforlu bir hale getirecektir. Yolculuk süresince televizyon, laptop, internet bağlantısı ve yiyecek-içecek ayrıntıları gibi seyahat anında ihtiyaç duyulabilecek şeyler için, hizmeti sunan firmalardan rezervasyon öncesi bilgi almanız faydalı olacaktır.


Havalimanı Ulaşımı İçin Transfer Hizmeti: Zamanında uçağa yetişmek isteyenler, iş insanları ve kalabalık aileler tarafından tercih edilen havalimanı transfer hizmeti, en çok tercih edilen ulaşım seçenekleri arasında bulunuyor.

Profesyonel Şöför Hizmeti: Şehirler arası veya havalimanı transferleriniz için profesyonel şöförler tarafından kullanılan lüks araçlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Özellikle transfer hizmeti seçerken şu noktalara dikkat edilmelidir; Ulaşım işlemini gerçekleştiren şoförlerin trafik kurallarına ne derecede sadık kaldığı hizmeti veren firmaya özellikle sorulmalı, yanında yabancı misafiri olan kişiler için araç sürücülerinin yabancı dil yeterliliğinin bulunup bulunmadığı hakkında bilgi alınmalıdır.

Neden VIP Transfer Hizmetini Tercih Etmelisiniz?

VIP transfer hizmeti, şehirler arası veya havalimanı transferi kullanımlarında avantaj sağlayan ve yolcuların konforunu en üst seviyeye çıkartmak için düşünülmüş bir ulaşım yöntemidir. Hem konforlu bir yolculuk geçirmek hem de gidilecek olan yere en kısa sürede ulaşabilmek için alınan transfer hizmeti, diğer ulaşım yöntemlerine göre daha gelişmiş ve profesyonellik içinde sunulan kaliteli bir ulaşım seçeneğidir.

Transfer Hizmeti Sağlayan Araçlarda Alınan Önlemler Nelerdir?

  • Pandemi sonrasında ulaşım sektöründe alınan hijyen önemleri büyük önem taşımaktadır. Yolcu ve şöfor sağlığını yakından ilgilendiren transfer araçlarında alınan hijyen önlemleri ise şöyle:

  • Şöför ve yolcu arasında hava akımı sıfıra indirilecek şekilde araç düzenlemesi

  • Araçların içlerinde en son dezenfekte edildiği saat, dezenfeksiyon yöntemini gösterir kayıt defteri bulundurulması

  • Bazı VIP araç modellerinde yolcu koltuğu, şoför koltuğu ile ayrım sağlayan plastik malzemeyle izole edilmesi

  • Her yolcudan sonra yapılan dezenfeksiyon işlemlerinin gerçekleştirilmesi

  • Araç binişlerinden önce valiz ve bagaj dezenfeksiyonu işlemlerinin yapılması

  • Araç içi hijyen kitinin bulundurulması

  • Yolcular için maske temininin sağlanması

  • Düzenli aralıklarla klima filtrelerinin temizlenmesi


20 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page